Diensten

Wij bieden een 24/24 en 7/7 levering voor uw producten. Dit geldt ook voor gevaarlijke of farmaceutische goederen. Ook voor nationaal en internationaal spoedleveringen kunt u bij ons terecht.
h

ADR-transport

Het ADR regelt het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen. In alle landen die dit verdrag geratificeerd hebben, is het van toepassing op het grensoverschrijdend vervoer dat plaatsheeft tussen tenminste twee van deze landen. Ook in België werd ADR vrijwel ongewijzigd ingevoerd voor het binnenlandse transport van de meeste gevaarlijke stoffen.

d

Spoedleveringen

Voor al uw spoedleveringen, zowel nationaal als internationaal, kunt u bij ons terecht. Is uw zending dringend en moet die dezelfde dag nog geleverd worden? Dan helpen wij u graag uit de nood.

h

Radioactieve producten

Radioactieve stoffen worden in verschillende sectoren gebruikt. Het vervoer en de invoer van deze stoffen zijn dus een belangrijk onderdeel van hun gebruikscyclus. Wij zorgen voor het transport hiervan dat we natuurlijk uitvoeren met inachtneming van alle stralingsbeschermingsprincipes.

h

2°C en 8°C

Sommige farmaceutische producten mogen enkel getransporteerd worden bij een temperatuur tussen 2°C en 8°C. Worden ze aan een hogere of lagere temperatuur blootgesteld, is de kans groot dat ze vernietigd moeten worden bij aankomst. We garanderen u een veilig vervoer van uw producten aan de juiste temperatuur.

d

15°C en 25°C

Vervolgens zijn er ook producten die men verplicht tussen 15°C en 25°C moet vervoeren. We beschikken over bestelwagens die geschikt zijn voor het vervoer hiervan. De normen worden strikt gerespecteerd om een uitstekende service te garanderen.

h

24/24 en 7/7

Wij leveren zowel in Europa als in de rest van de wereld, dag en nacht. U geniet steeds van dezelfde uitstekende service.